Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një ekip i nivelit të lartë i Departamentit të Mbrojtjes po analizon të gjitha informacionet e inteligjencës, të cilat mund të lidhin Sadam Hyseinin me grupin terrorist Al-Kaida.
Ekipi është i paisur me kompjutera të fuqishëm dhe po përdor metodat më të fundit të analizës së informacioneve.
XS
SM
MD
LG