Ndërlidhjet

VATIKAN


Papa Gjon Pali i Dytë, ka vlerësuar planet e Bashkimit Evropian për t’u zgjeruar në vitin 2004 me 10 vende ish-komuniste, përfshirë dhe Polonionë, vendin e tij të origjinës.
Ky është një hap drejt largimit përfundimtar të frikës dhe izolimit, ka thënë Papa.
XS
SM
MD
LG