Ndërlidhjet

BRUKSEL


Drejtuesit e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian kanë rënë dakort të financojnë drejtpërsëdrejti sektorin bujqësor të 10 vendeve kandidate për këtë Bashkim, që nga dita e anëtarësimit të tyre të plotë, në vitin 2004.
Kjo parashihet në projekt përfundimet e konferencës që po mbahet në Bruksel. Kjo marrëveshje fillimisht është arritur me Gjermanisë e Francës dje dhe besohet se do gjejë përkrahje të mjaftueshme dhe nga vendet e tjera naëtare.
XS
SM
MD
LG