Ndërlidhjet

SËRISH PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Mihal Shtajner, ka dënuar pjesmarrjen e ulët të serbëve në zgjedhjet vendore si një vazhdimësi të "mesazheve negative dhe kontradiktore nga liderët serbë".
Shtainer ka deklaruar se me përjashtim të kësaj mangësie, procesi i votimit ishte i qetë dhe i organizuar mjaft mirë.
XS
SM
MD
LG