Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Ari Fleqer, ka vlerësuar se kriza e pengejve në Moskë ishte tragjedi dhe ka refuzuar të komentoi përdorimin e gazit special nga forcat ruse.
"Nuk i dijmë të gjitha të dhënat dhe rrethanat dhe rrjedhimisht nuk do të trajtoi këtë çështje", ka thënë Ari Fleqer.
XS
SM
MD
LG