Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush, ka miratuar ligjin, përmes të cilit i lejohet shteteve amerikane të marrin masat e nevojshme për të mos u përsëritur problemet e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2000.
4 miliard dollarë janë paraparë të përdoren nga 50 shtetet për të zëvendësuar paisjet e vjetra me të reja dhe për të financuar fushatat e informimit të votuesve.
XS
SM
MD
LG