Ndërlidhjet

RRAMALLAH


Parlamenti palestinez miratoi qeverinë e re me 19 anëtarë, e cila do të synojë zbatimin e reformave, kanë bërë të ditur burimet palestineze.
Kjo qeveri do të veprojë deri në zgjedhjet që do të mbahen janarin e ardhshëm.
Duke njoftuar rreth kabinetit të ri Arafat tha se bota duhet të njohë përpjekjet palestineze.
“Beteja jonë kombëtare dhe rezistenca jonë e kanë vendosur problemin tonë në qendër të interesit botëror. Krijimi i shtetit palestinez është qëllimi ynë i vetëm dhe i ligjshëm”, tha Arafat.
XS
SM
MD
LG