Ndërlidhjet

LONDËR


Lufta kundër Irakut nuk është e pamënjanueshme, ka thënë ministri i jashtëm britanik, Xhek Strou.
Për këtë duhen masa të reja dhe më shumë të drejta inspektorëve të kontrollit të armëve, në mënyrë që ata të kryejnë punën e tyre si duhet.
Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do diskutojë sot rezolutën lidhur me carmatimin e Irakut, e cila parasheh pasoja serioze nëse Bagdati nuk përmbush të gjitha detyrimet e parapara.
Sekretari amerikan i Shtetit ka deklaruar se Këshilli i Sigurimit është afër zgjidhjes së mosmarrveshjeve.
XS
SM
MD
LG