Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kryeprokurorja e Gjykatës së Hagës, Carla del Ponte, ka kërkuar nga Këshilli i Sigurimit që të ushtrojë më shumë presion ndaj Jugosllavisë, madje duke parë dhe mundësinë e sanksioneve, derisa Beogradi të dorëzojë 11 të akuzuarit pëer gjenocid e krime lufte.
Në mesin e tyre është dhe komandanti i serbëve të Bosnjës, gjatë kohës së luftës, Ratko Mlladic.
XS
SM
MD
LG