Ndërlidhjet

BAGDAT


5 vendet anëtare të përhershme të Këshillit të Sigurimit, të cilat kanë të drejtë vetoje, janë fare pranë marrëveshjes për rezolutën që lidhet me Irakun.
Kështu ka bërë të ditur ministri i jashtëm rus, Igor Ivanov.
“Në këmbëngulim në një formuilë, e cila bën të qartë se nëse inspektorët përballen me ndonjë problem të krijuar nga Bagdati, atëherë cështja duhet të shkojë për shqyrtim sërish në Këshillin e Sigurimit, i cili është i vetmi që do të shqyrtojë gjendjen dhe të marrë masat e nevojshme”, ka sqaruar Ivanov.
XS
SM
MD
LG