Ndërlidhjet

SHKUP


Regjistrimi i popullsisë, i mbikqyrur nga strukturat ndërkombëtare, ka nisur sot në Maqedoni.
Ky është regjistrimi i parë pas pavarësimit të ish republikës jugosllave, në të cilin po marrin pjesë dhe shqiptarët.
Rreth 9 mijë punonjës do të mundësojnë procesin e regjistrimit, ndërsa 50 vëzhgues të Bashkimit Evropian dhe Kombeve të Bashkuara do të kontrollojnë tërësinë e procesit.
XS
SM
MD
LG