Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Mihajl Shtajner dhe kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi, janë pajtuar mbrëmë t’i kërkojnë Këshillit të Evropës të dërgojë menjëherë një grup ekspertësh i cili, në bashkëpunim me përfaqësuesit kosovarë, do të hartojë planin për decentralizimin e pushtetit.
Prej takimit ka dalë një grup pune për kthimin e të shpërngulurve, që do të sigurojë zbatimin efektiv dhe konsistent të politikave për çështjet e kthimit, nëpërmjet institucioneve kryesore anembanë Kosovës.
XS
SM
MD
LG