Ndërlidhjet

PRAGË


Shtetasit e Çekisë i kanë dhënë fund votimeve për raundin e dytë të zgjedhjeve për 1/3 e anëtarëve të Senatit si dhe këshillat lokalë.
Senati së bashku me Dhomën e përfaqësuesve do të zgjedhin në janar pasardhësin e presidentit Vaclav Havel, i cili nuk mund të zgjidhet më si president në bazë të kushtetutës.
XS
SM
MD
LG