Ndërlidhjet

ANKARA


Partia e Drejtësisë dhe Zhvillimit, parti me orientim islamik, kryeson në listën e partive pjesmarrëse në zgjedhjet e përgjithshme që u zhvilluan sot në Turqi.
18 parti si dhe një numër kandidatësh të pavarur konkuruan për 550 vendet e Asamblesë së Përgjithshme.
Zgjedhjet kanë qenë paraparë për vitin 2004, por ato u zhvilluan para kohe për shkak të problemeve shëndetësore të kryeministrit Bulent Ecevit dhe krizës qeveritare.
XS
SM
MD
LG