Ndërlidhjet

PRAGË/UASHINGTON


Pjesa më e madhe e botës Islame sot filloi muajin e Ramazanit, kohë agjërimi dhe meditimi për myslimanët anembanë Botës.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush në prak të muajit të shejtë të Ramazanit ka përgëzuar myslimanët e Amerikës dhe anembanë Botës.
Në një proklamatë me shkrim presideneti George Bush thotë se Islami është besim paqë-dashës, kurse Shtetet e Bashkuara i mbesin besnike lirisë, drejtësisë dhe dlirësisë për të gjithë njerëzit.
XS
SM
MD
LG