Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Shtetet e Bashkuara sot pritet ti paraqesin Këshillit të Sigurimit projekt rezolutën e tyre të reviduar për Irakun, e cila mundë të votohet deri nga fundi i javës, mbase edhe me negociata të mëtejëshme.
Siç raportohet, rezoluta e reviduar e bën të qartë se Iraku shekel obligimet e veta, siguron regjim më të rreptë të inspektimit të armëve dhe kërcënon me “pasoja serioze nëse” Iraku nuk u nënshtrohet plotësisht.
XS
SM
MD
LG