Ndërlidhjet

STRASBUR


Këshilli i Evropës nuk e ka pranuar Jugosllavinë anëtar të vetin, duke kërkuar nga ai vend që së pari të miratojë kushtetutën për unionin e ri të dy republikave të saj, Serbisë dhe Malit të Zi dhe të bashkëpunojë plotësisht me Tribunalin e Hagës për krime lufte.
Në komunikatën e Këshillit 44 anëtarësh thuhet se ministrat vendosën se rrethanat e tashme nuk lejojnë akoma miratimin e një ftese zyrtare për Jugosllavinë që të pranohet.
XS
SM
MD
LG