Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka miratuar njëzëri, me 15 vota pro, rezolutën amerikano-britanike lidhur me carmatimin e Irakut.
Franca dhe Rusia, anëtare të përhershme të Këshillit të Sigurimit, dy vendet që kanë kundërshtuar më së shumti projekt rezolutën, kanë votuar pro. Po kështu dhe Siria, e cila nuk është anëtare e përhershme, e cila mendohej se do të votonte kundër apo do të abstenonte, ka votuar pro rezolutës.
XS
SM
MD
LG