Ndërlidhjet

SHKUP


Njësiti kontroverz policor maqedonase Luanët do të shpërndahet, por të gjithë profesionistët që nuk kanë dosje kriminale do të ruajnë punën e tyre dhe do të përfshihen brenda strukturave të rregullta egzistuese policore, deklaroi ministri i ri i Brendëshëm, Hari Kostov.
XS
SM
MD
LG