Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri Tony Blair i ka tërhequr vëmendjen qytetarëve të Britanisë që të jenë syçel kundër terrorizmit duke thënë se shërbimet e sigurimit marrin thuaja alarmime ditore për kërcënime terroriste kundër spektri të gjërë caqesh britanike.
Blair ka theksuar se fitorja në luftën kundër terrorizmit nuk do të arrihet “pa dhembje apo çmim”.
“Sikurse me të gjhitha luftërat, kjo do të testojë jo vetëm aftësitë tona që të luftojmë, por karakterin, fleksibilitetin dhe besimin tonë në rrugën tonë jetësore. Është një luftë që besoj plotësisht se do te fitojmë, por kjo nuk do të jetë pa dhembje apo pa çmim”, ka thënë kryeministri britanik.
XS
SM
MD
LG