Ndërlidhjet

SHKUP


Parlamenti i Maqedonisë ka formuar komisionin shtatë anëtarësh për t,u marrë me korrupsionin e gjërë në institucionet shtetërore. Nja 300 milion dollarë premtuar Maqedonisë nga konferenca e donatorëve varen shumë nga sukseset e luftës anti- korrupsion dhe reformat.
XS
SM
MD
LG