Ndërlidhjet

BEOGRAD


Parlamenti jugosllav ka vendosur të formojë një këshill anketues lidhur me shitjen ilegale të armëve Irakut dhe vendeve të tjera ku këto shitje janë të ndaluara me sanksione të Kombeve të Bashkuara.
Anëtari i komitetit parlamentar të sigurisë, Boris Tadiq tha se grupi do të punojë për vendosjen e kontrollit civil mbi industrinë e mbrojtjes dhe ushtërinë.
XS
SM
MD
LG