Ndërlidhjet

SHKUP


Në kryeqytetin e Maqedonisë filloi samiti treditësh i Iniciativës së Evropsë Qendrore, të përbërë nga 17 vende, që ka qëllim promovimin e bashkëpunimit të mëtejshëm politik dhe ekonomik.
Koordinatorët nacionalë do të përgatisin disa dokumente politike që do të nënshkruhen nga liderët e vendeve anëtare, që arrijnë të premten në Shkup.
XS
SM
MD
LG