Ndërlidhjet

MOSKË


Një konferenëcë në temën “Problemet aktuale në hapsirën e ish-Jugosllavisë dhe pozita e Rusisë” është mbajtur në Moskë me pjesëmarrje të politikologëve, historianëve dhe ekonomistëve nga Rusia dhe Jugosllavia.
Vëmendje i është kushtuar politikës ruse në Ballkan kurse pjesëmarrësit kanë vërejtur rënien e raporteve midis Rusisë dhe Jugosllavisë në dy vitet e fundit.
XS
SM
MD
LG