Ndërlidhjet

SHKUP


Zyrtarët e lartë nga 17 vende anëtare të Iniciativës së Evropës Qendrore filluan samitin vjetor dy-ditësh në Shkup që të skicojnë kursin e zhvillimit ekonomik të rajonit dhe të diskutojnë zhvillimet e fundit lidhur me zgjerimet e ardhëshme të Bashkimit Evropian dhe NATO-s.
XS
SM
MD
LG