Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria duhet të bëjë më shumë për luftimin e krimit të organizuar, korrupsionit dhe kontrabandës nëse planifikon të mbetet në binarë për anëtarësim eventual në Bashkimin Evropian, ka thënë në Tiranë Reinhard Pribe, drejtor i Komisionit Evropian për Ballkanin perëndimor.
XS
SM
MD
LG