Ndërlidhjet

STAMBOLL


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s George Robertson, ka deklaruar se Aleanca Veri-Atlantike do të marrë masa të reja në luftën kundër terrorizmit dhe përhapjes së armëve të shkatërrimit në masë, të cilat do diskutohen në samitin e Pragës.
Nga ana tjetër Human Rights Ëatch, organizata që merret me të drejtat e njeriut, ka kërkuar nga NATO-ja të rrisë masat e kontrollit lidhur me tregtinë e paligjshme dhe të papërgjegjshme të armëve në vendet, që janë futur së fundi apo që do të hyjnë në të ardhmen në NATO.
XS
SM
MD
LG