Ndërlidhjet

HAGË


Grupet e të drejtave të njeriut janë takuar në Hagë për të diskutuar fushatën ushtarake ruse në Ceceni.
Aron Rodes, drejtor i Federatës Ndërkombëtare të Helsinikit e cilësoi fushatën ushtarake ruse si shkeljen më të rëndë të të drejtave të njeriut sot në Evropë, cfarë i detyron njerëzit të shohin drejt veprimeve ekstreme dhe terrorizmit.
XS
SM
MD
LG