Ndërlidhjet

PEKIN


Televizioni shtetëror kinez tha se byroja politike e Partisë Komuniste u ka bërë thirrje kuadrove të lartë që të flakin tej interpretimet dogmatike të Marksizmit.
Vendimi është marrë gjatë takimit të parë të byrosë, të kryesuar nga lideri i ri i partisë, Hu Xhintao.
Deklarata e lexuar në televizion, në mënyrë të qartë thotë se “liderët kryesorë të partisë duhet të çlirojnë mendjet e tyre nga interpretimet e gabuara dhe dogmatike të Marksizmit dhe nga vargonjtë e subjektivizmit dhe metafizikës.”
XS
SM
MD
LG