Ndërlidhjet

SARAJEVË


Sekretari i përgjithëshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan arriti në kryeqytetin e Bosnjë-Hercegovinës, në kuadrin e turneut disa vendeve të Ballkanit.
Pas Sarajevës, sekertari i përgjithëshëm i OKB-së do të udhëtojë gjatë javës në Prishtinë, pastaj në Beograd dhe në Zagreb.
XS
SM
MD
LG