Ndërlidhjet

NOVI SAD


Drejtuesja e Këshillit të Helsinkit për të drejtat e njeriut në Serbi, Sonja Biserko thotë se as Kosova dhe as Mali i Zi nuk mundë të kthehen më nën kontrollin e Beogradit, sepse nacionalizmi serb ndodhet nën syrin vigjilent të bashkësisë ndërkombëtare.
Në një intervistë për revistën “Bulavar” të Novi Sadit, Sonja Biserko ka thënë se “në Serbi nuk është bërë shkëputja me politikën e Millosheviqit”, se nacionalizmi serb akoma nuk është prekur, kurse “në botën moderne serbizmi nuk mundë të jetë doktrina e vetme”.
XS
SM
MD
LG