Ndërlidhjet

BAGDAD


Zyrtarët më të lartë të Bagdadit thonë se mirëpresin kthimin e inspektorëve të Kombeve të Bashkuara për armatimin dhe se ata do të bashkëpunojnë me inspektorët.
Një një letër drejtuar Parlamentit të vendit, presidneti Saddam Hussein thotë se inspektimi i përtërirë do të provojë se Iraku nuk ka armë për zhdukje në masë dhe se duhet të hiqen sanksionet 12 vjeçe ndaj Irakut.
XS
SM
MD
LG