Ndërlidhjet

KABUL


Legjenda e boksit, Muhammad Ali arriti në Kabul si kasnec paqe i Fondit për Fëmijë të Kombeve të Bashkuara dhe Programit Botëror për Ushqim që të tërheqë më shumë përkujdes global ndaj Afganistanit.
Kombet e Bashkuara thanë në një komunikatë lidhur me vizitën e tij dy-ditëshe se Muhammad Ali synon të përqëndrojë vëmendje më të madhe ndërkombëtare ndaj nevojave të përditëshme të Afganistanit.
XS
SM
MD
LG