Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner shikoi pas dite dy kishat orthodokse serbe në komunën e Istokut që u dëmtuan rëndë nga shpërthimet e mbrëmëshme dhe ka paralajmëruar se KFOR-i do të shqyrtojë mundësinë e masave plotësuese të sigurisë atje ku është e nevojëshme.
Steiner ka thënë se “ata që janë përgjegjës për këto akte dëshirojnë të minojnë suksesin e Kosovës, veçanërisht në prak të vizitës së sekretarit të përgjithëshëm të Kombeve të Bashkuara”, por “ata nuk do të arrijnë qëllimin e tyre”, ka thënë Kryeadministratori Steiner.
XS
SM
MD
LG