Ndërlidhjet

SARAJEVË


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Anan, ka kërkuar nga autoritetet në Sarajevë, gjatë viuzitës së tij në Bosnjë Hercegovinë, të nxjerrin para drejtësisë të gjithë ata që janë përgjegjës dhe të përfshirë në tregtinë e paligjshme të armëve me Irakun.
Firma Orao në pjesën serbe të Bosnjës ka tregtuar armë me Irakun duke shkeluar sanksionet e Kombeve të Bashkuara.
Por Anan ka theksuar se nuk e sheh të nevojshme vënien e Bosnjës nën sanksione si pasojë e kësaj tregtie.
XS
SM
MD
LG