Ndërlidhjet

BEOGRAD


Një ekip ekspertësh nga Shtetet e Bashkuara për armët po qëndron në Beograd që bashkë me zyrtarët jugosllavë të hetojnë informatat për shitjen e palejueshme të armëve dhe të përcaktojnë se çafarë ndihme i është dhënë Irakut.
XS
SM
MD
LG