Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka deklaruar se pa rolin prijës politik të Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian kurrë nuk do të ndodhë marrëveshje me Beogradin, duke iu referuar deklaratës së kryeministri serb, Zoran Xhinxhiq se ai ishte i gatshëm të bisedoj me përfaqësuesit e qeverisë së Kosovës.
Kryeministri Bajram Rexhepi ka thënë edhe ate se statusi i Kosovës nuk mundë të përcaktohet vetëm në suazat e Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit, duke theksuar se “aty duhet të parashihet edhe mundësia e vendosjes së qytetarëve të Kosovës”.
XS
SM
MD
LG