Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjykaci ndërkombëtar në Kosovë, Antony Rich ka ngritur aktakuzë kundër Rustem Mustafës, i njohur dikur si komandant Remi dhe tre ish pjestarëve të UÇK-së, që i ngarkon për 11 krime lufte.
Mbrojtja e të akuzuarve thotë se ata kanë luftuar kundë krimit dhe se akuza që u ngarkohet është fyerëse si për ta ashtu edhe për ish UÇK-në dhe të gjithë qytetarët e Kosovës.
XS
SM
MD
LG