Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Parlamenti i Danimarkës pritet të ftojë mbajtjen e një konference mbi Çeçeninë, pavarësisht nga kritikat e Rusisë.
Thomas Larsen, një nga organizatorët e konferencës dhe kryetari i komitetit danez për Çeçeninë, tha se Rusia duhet të pranojë që Danimarka ka një traditë demokratike dhe mbështet dialogun mbi çështjet kundërthënëse.
XS
SM
MD
LG