Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Misioni i Këshillit të Sigurimit do të vizitojë Kosovën nga 13 dhjetori dhe ka për qëllim të shfaqë mbështetjen për punën e Kombeve të Bashkuara në Kosovë , të cilën e administron që nga qershori i vitit 1999, u njoftua në Nju Jork.
Misioni i udhëhequr nga ambasadori i Norvegjisë, Ole Peter Kolbi, do të vizitojë në vijim edhe Beogradin.
XS
SM
MD
LG