Ndërlidhjet

PRAGË


NATO nuk është dhuratë por është përgjegjësi dhe punë, tha ish sekertarja amerikane e shtetit, Madeleine Albright në Pragë, duke iu referuar shtatë vendeve të dikurëshme komuniste nga Evropa Lindore që u ftuan t,i bashkohen Aleancës.
“NATO nuk është dhuratë por është përgjegjësi. Puna fillon tani dhe mendojë se një nga gjërat që vendet e reja duhet ta dijnë është ajo se këto janë obligime që kur jepen njëherë, duhet të përmbushen. Kështu pra nuk është vetëm kremtim festiv , por është punë”, tha Albright gjatë bisedës me gazetarë në selinë e radios Evropa e Lirë në Pragë.
XS
SM
MD
LG