Ndërlidhjet

SHKUP


Zyrtarët e lartë nga Jugosllavia, Maqedonia dhe Bullgaria filluan procesin e shënimit zyrtar të kufirit të Maqedonisë me piramidën e parë që u vu sot në trekëndëshin kufitar midis tre vendeve.
Piramidën e parë e vendosën ministrat e Jashtëm të Jugosllavisë, Maqedonisë dhe zëvendës shefi i diplomacisë Bullgare, duke iniciuar kështu zbatimin final të marrëveshjes kufitare midis Beogradit dhe Shkupit.
XS
SM
MD
LG