Ndërlidhjet

NIKOZI


Një ekip prej 18 ekspertësh ndërkombëtarë për armët është tubuar në Qipro prej nga do të udhëtojë nesër në Irak për të vazhduar inspektimin pas një mungese katër vjeçare.
Në ekip ndodhen 12 inspektorë të Kombeve të Bashkuara dhe gjashtë ekspertë nuklearë nga Agjencia Ndërkombëtare për Energjinë Bërthamore me seli në Vienë.
Inspektorët duhet të fillojnë inspektimin ditën e mërkurë me mandatin e rezolutës së fundit më të rreptë të Këshillit të Sigurimit.
XS
SM
MD
LG