Ndërlidhjet

BEOGRAD


Trafikimi i njerëzve në vendet e Evropës jug-lindore duhet luftuar përmes një rrjeti rajonal të organizatave joqeveritare.
Vlerësimi i tillë u bë në konferencën dy ditëshe të përfaqësuesve të qeverive të 11 vendeve dhe organizatave joqeveritare, të organizuar nga OSBE-ja që mbahet në Beograd.
XS
SM
MD
LG