Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Pavarësia e Kosovës do ta qetësonte popullin e saj dhe do të krijonte kushte për zhvillim të përshpejtuar në të gjitha fushat”, citohet të ketë thënë kryetari Ibrahim Rugova në takimin me shefin e ri të misionit të Shqipërisë në Kosovë Bashkim Rama.
Sipas komunikatës së lëshuar nga kabineti i tij, Rugova ka shfaqur gatishmëri për vendosjen e bashkëpunimit të gjithanshëm me Shqipërinë.
XS
SM
MD
LG