Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara nuk kanë ndërmend të ndërhyjnë në punët e inspektorëve të armatimit në Irak.
Komentet u bënë disa orë pas arritjes së grupit të parë të inspektorëve në Bagdad.
Më parë, në Kairo, kreu i Agjencisë Ndërkombëtare Bërthamore Mohamed El Baradei tha se inspektimet mund të jenë zëvendësim për luftën.
“Jemi siguruar se bashkëpunimi, qasja pozitive dhe transparente i Irakut do ta lehtësonte punën”, tha El Baredei.
XS
SM
MD
LG