Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka nënshkruar mbrëmë aktin për formimin e Departamentit të Sigurisë së Vendit që do të ketë detyrë të parandalojë sulmet terroriste kundër Amerikës.
“Akti për Sigurinë e Vendit i vitit 2002 ndërmerrë hapin vijues kritik për mbrojtjen e vendit tonë. Kërcënimet e vazhduehsme terroriste, kërcënimet për vrasje në masë në truallin tonë do të përballen me përgjigjen e unifikuar dhe efektive”, ka thënë presidenti i Shteteve të Bashkuara.
George Bush ka caktuar udhëheqës të departamentit të ri këshilltarin e Shtëpisë së Bardhë, Tom Ridge.
XS
SM
MD
LG