Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetari i Jugosllavisë Vojisllav Koshtunica dhe ministri i jashtëm i Shqipërisë Ilir Meta sot e kanë shprehur përcaktimin e përbashkët për zhvillimin e marrëdhënieve midis dy vendeve dhe përparimin e bashkëpunimit rajonal.
Sipas komunikatës së lëshuar nga kabineti i presidentit jugosllav, Koshtunica e ka shprehur rëndësinë e bashkëpunimit me administratën e UNMIK-ut, ndërsa Ilir Meta e ka theksur përcaktimin e Shqipërisë për përparimin e gjendjes në Kosovë dhe krijimin e kushteve për bashkëjetesën e të gjithë qytetarëve.
XS
SM
MD
LG