Ndërlidhjet

ABUXHA


Gazetarja e cila u ballafaqua me dënimin me vdekje, raportohet të jetë larguar nga Nigeria.
Artikulli i Isioma Daniel në një gazetë të vendit, i mllefosi myslimanët, shkaku i fyerjeve ndaj Profetit Muhamed, dhe i nxiti trazirat tre-ditëshe në Nigeri, në të cilat mbi 200 vetë e humbën jetën.
XS
SM
MD
LG