Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i politikës së Jashtëme të Bashkimit Evropian, Javier Solana ndodhet në Beograd me shpresë se do të finalizojë marrëveshjen për ri-rregullimin e Federatës Jugosllave në një bashkësi me lidhje të dobëta midis dy republikave të saj, Serbisë dhe Malit të Zi.
Kryeministri i Serbisë, Zoran Xhinxhiq ka thënë se ai prtetë që puna rreth çështjes së kartës Kushtetuese të bashkësisë së ardhëshme Serbi-Mali i Zi të përfundojë sot.
XS
SM
MD
LG